söndag 6 mars 2011

Vårkänslor

Det är strålande sol och vårkänslorna bubblar fram. Hoppas våren är på G. Jag längtar så efter att kunna rida ut med hästen i skogen. Tyvärr var det längesedan eftersom isen envisas med att vara kvar på stigarna i skogen.
Igår tog jag med mig kameran till stallet för att fotografera Passada i det vackra vädret. Hon var inte på fotohumör så jag lägger in en bild som jag tog tidigare i veckan istället. Visst är hon fin?! I år fyller fina Passada 25 år. Hon kommer att firas i slutet av juni då hon och min ponny, Tilda, brukar fira sin födelsedag. I år kommer Tilda få kika på festligheterna från sin himmel.
På tal om himmel. Passada delar hage med ett busfrö som heter Pegasus. Han blir 2 år i år. Passada och Pegasus är ganska "tajta" och när jag såg bilden som ses här nedanför kunde jag inte låta bli att tänka på Passadas eget föl, Pajazzo. Det finns vissa likheter men färgen är väl den mest påtagliga.

Pajazzo föddes för många år sedan men finns tyvärr inte längre. Han dog alldeles för ung men jag vill tro att han har det förträffligt bra på de evigt gröna ängarna tillsammans med Tilda och sina andra vänner. Tilda, Passada och Pajazzo var en härlig trio.
Det går inte i ord att beskriva den saknad jag känner efter mina underbara djur. Jag är så glad att jag fortfarande har kvar Passada och att hon är en sådan härlig nallebjörn!

Inga kommentarer: