söndag 4 maj 2008

Bästa årstiden

Det är vår. Det doftar härligt av blommorna och träden i skogen. I trädgårdarna har grillarna tagits fram från vinterförvaringen och fåglarna kvittrar förtjust i grönskan. Underbart. Jag tycker att våren är den absolut bästa årstiden.

Valborg firade jag i Halmstad där jag värmde mig gott intill en stor brasa. Tidigare på dagen hälsade jag på min älskade vovve och mina föräldrar. Vi passade på att trimorientera några kontroller i skogen, planterade lite blommor i trädgården, fixade lite pälsvård på Bumba och hade allmänt trevligt. Bumba följde mig som en skugga från första sekunden.

De senaste dagarna har jag pluggat flitigt. Jag har tenta imorgon och det är väldigt många lagar och paragrafer som ska läras in.

Idag har jag varit sisådär fyra timmar i stallet (helt normalt). På den tiden hann jag inte rida utan tog bara hand om hästarna och allt annat som måste fixas runt omkring. Båda pållarna fick komma ut på en liten promenad då de fick äta så mycket gräs de hann och ville. Självklart åt de i ett raskt tempo och bara de allra grönaste grästuvorna. Här intill ses Tilda från dagens promenad.

Inga kommentarer: