torsdag 22 november 2007

10 m2

Har hälsat på min fina Passada på djursjukhuset idag. Hon fick lite morötter. Hennes öga såg inte allt för roligt ut. Enligt veterinären läker såret fint i ögat men dessvärre har hon mer bekymmer längre in i ögat (har spruckit) vilket gör att det är helt blått (man ser inte ens pupillen) och hon ser blind ut. Med lite tur kommer hon bli bra igen men det går inte att behandla båda sakerna samtidigt (vet ej varför). I första hand ska hon behandlas för såret i ögat. Det verkar som om hon måste stanna på djursjukhuset till måndag. Usch, stackars Passada. Tilda längtar efter henne. Det är ju gulligt i sig men jag gillar inte att hon lägger så mycket energi och kraft på att gnägga och längta. Den energin behöver hon till att vara pigg och alert.

Jag letar bostad i Växjö. Tanken är att jag ska hitta något billigt boende där jag kan sova vissa dagar i veckan. Det verkar dock svårt att hitta något som är större än 10 m2 om inte pengarna ska rusa iväg allt för mycket. Det är inte lätt heller när jag inte känner till Växjö över huvud taget. Ja, ja... det ordnar sig nog. Har satt ut en annons på nätet och redan fått några svar. Verkar inte allt för svårt att få någon form av boende som blivande polis. Grejen är bara att det ska kännas bra för min plånbok också.

1 kommentar:

JC sa...

Jag rekommenderar 'polisghettot' (STUBOR - mycket trevligare än det låter) men ska du inte bo där permanent som jag gjorde kan det ju vara liiite dyrt! Lycka till!