fredag 18 januari 2008

Inspark

Trött. Det är nog så jag bäst kan sammanfatta hur jag mår efter gårdagens aktiviteter. Efter en lång dag med många föreläsningar, hade vi nämligen inspark igår. Det började faktiskt redan på vår första juridiklektion som visade sig vara ett stort skämt (vilket var tur eftersom vi inte förstod någonting av vad läraren sade). En del trodde att det var allvar, men det tog mig nog bara en eller två minuter innan jag insåg att det hela var ett skämt. Hur som helst så fortsatte vi sedan med de så kallade fysiska testerna som i själva verket var polis-tvåorna som drev med oss med diverse fysiska lekar. Bland annat skulle vi köra skottkärra (mänsklig sådan alltså) i den allra värsta leran. Kan ju konstatera att mina vita gymnastikskor just nu är i en helt annan färg, liksom mina träningskläder. Vi sprang runt på olika stationer, fjäskade med tvåorna (som såklart gav pluspoäng) och skrek klassens hejarramsa mest hela tiden. Trötta men glada kom vi i mål och det visade sig att vår klass kom på en mycket hedrande silverplacering (av nio klasser).

Efter en snabb dusch var det så dags för kvällens fest. Alla klasser skulle showa och i vår klass var det med temat "disco". Vi hade det klart bästa framträdandet men fjäskade inte tillräckligt mycket för juryn. Det var otroligt kul att uppträda inför de andra klasserna. Några av killarna bjöd verkligen på sig själva vad gäller klädval (många hade liksom jag varit på Röda Korset och inhandlat passande kläder till discotemat).

Det blev inte så sent igår men efter en hel veckas nya intryck, nya människor, ny skola med mera, är det nog inte konstigt att jag är väldigt trött.

Nu längtar jag otroligt mycket hem till mina älsklingar.

1 kommentar:

JC sa...

Ha ha ha! Kul att höra att de fortfarande kör med den fejkade föreläsningen, showen och 'fystesterna'. Var faktiskt min omgång som började med dem mot våra stackars ettor men de fick minsann vara inomhus! Jag var också helt lost i början, som att sitta i en torktumlare, men du kommer snabbt in i det!